当前时区为 UTC + 8 小时



发表新帖 回复这个主题  [ 5 篇帖子 ] 
作者 内容
1 楼 
 文章标题 : [求助][shntool]Ape2Flac 出错error: value not in bytes...
帖子发表于 : 2007-12-26 23:22 

注册: 2007-08-21 14:02
帖子: 79
送出感谢: 0 次
接收感谢: 0 次
敲的命令是:
代码:
shntool split -t “%n.%p-%t” -f CDImage.cue -o ape CDImage.ape -d output


出错信息是:
代码:
shntool [split]: error: value not in bytes, m:ss, m:ss.ff, or m:ss.nnn format: []


根据shntool文档
代码:
Specifying split points
Split points simply mark places within the WAVE data of the input file where tracks will be split.
They can be specified in any combination of the following formats:
bytes
where bytes is a specific byte offset
m:ss
where m = minutes and ss = seconds
m:ss.ff where m = minutes, ss = seconds and ff = frames (75 per second, so ff ranges from 00 to
74)
m:ss.nnn
where m = minutes, ss = seconds and nnn = milliseconds (will be rounded to closest sec-
囗囗囗 boundary, or the first sector boundary if the closest one happens to be the beginning of
the file)
CUE sheet
- a simple CUE sheet, in which each "INDEX 01 m:ss:ff" line is converted to a m:ss.ff
split point
Split points must be given in increasing order, and must appear one per line. If the byte offset cal-
culated from the final split point equals the input file’s WAVE data size, then it is ignored. Since
split points specify locations within the input file where tracks will be split, N split points will cre-
ate N+1 output files. All m:ss formats will create splits on sector boundaries whenever the input
file is CD-quality; to force non-sector-aligned splits, use the exact byte format.

CUE sheet应该是支持的吧,网上的相关资料也没有提到这个错误

系统:Ubuntu 7.10 AMD64 shntool 3.0.3-1 mac 3.99[/code]


页首
 用户资料  
 
2 楼 
 文章标题 :
帖子发表于 : 2008-01-02 13:45 

注册: 2007-08-21 14:02
帖子: 79
送出感谢: 0 次
接收感谢: 0 次
T上来



没答案?


页首
 用户资料  
 
3 楼 
 文章标题 :
帖子发表于 : 2008-07-30 17:09 
头像

注册: 2008-06-08 13:31
帖子: 361
地址: 福州
送出感谢: 0 次
接收感谢: 1
你看看那个 cue 第一行最好有 REM


页首
 用户资料  
 
4 楼 
 文章标题 :
帖子发表于 : 2008-07-30 18:14 

注册: 2008-07-30 18:10
帖子: 3
送出感谢: 0 次
接收感谢: 0 次
没答案?


页首
 用户资料  
 
5 楼 
 文章标题 : Re: [求助][shntool]Ape2Flac 出错error: value not in bytes...
帖子发表于 : 2009-02-08 20:20 
头像

注册: 2009-01-19 23:03
帖子: 2354
送出感谢: 5
接收感谢: 0 次
我也有同样的问题,不知如何解决 :em06


页首
 用户资料  
 
显示帖子 :  排序  
发表新帖 回复这个主题  [ 5 篇帖子 ] 

当前时区为 UTC + 8 小时


在线用户

正在浏览此版面的用户:没有注册用户 和 4 位游客


不能 在这个版面发表主题
不能 在这个版面回复主题
不能 在这个版面编辑帖子
不能 在这个版面删除帖子
不能 在这个版面提交附件

前往 :  
本站点为公益性站点,用于推广开源自由软件,由 DiaHosting VPSBudgetVM VPS 提供服务。
我们认为:软件应可免费取得,软件工具在各种语言环境下皆可使用,且不会有任何功能上的差异;
人们应有定制和修改软件的自由,且方式不受限制,只要他们自认为合适。

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
简体中文语系由 王笑宇 翻译