ImportError problom!!!

为当前最终发行版之前的所有版本提供支持
回复
头像
Ur@nus
帖子: 622
注册时间: 2006-12-01 23:02
送出感谢: 0
接收感谢: 0

ImportError problom!!!

#1

帖子 Ur@nus » 2008-06-28 12:10

terminal shows that,not only gnome-terminal, but firefox,.and I can't use scim now
##############
uranus@uranus:~$ gnome-terminal
Loading simple Config module ...
Creating backend ...
ImportError: No module named engine
Cannot establish the socket connection...
Failed to initialize scim
Segmentation fault
Failed to invoking the agent: Connection refused
Cannot launch the agent
The messenger is now down
The messenger is now down
##########################
what should i do?
头像
Ur@nus
帖子: 622
注册时间: 2006-12-01 23:02
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#2

帖子 Ur@nus » 2008-06-28 12:11

I have search through our forum and google,but there is nothing to help.
Is it genrated by python?
or I need some more packges ?
头像
syrano
帖子: 4313
注册时间: 2007-10-06 18:40
送出感谢: 0
接收感谢: 5 次

#3

帖子 syrano » 2008-06-28 13:51

$scim &
E=m c^2
头像
Ur@nus
帖子: 622
注册时间: 2006-12-01 23:02
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#4

帖子 Ur@nus » 2008-06-28 14:03

uranus@uranus:~$ scim &
Smart Common Input Method 1.4.7

Launching a SCIM daemon with Socket FrontEnd...
[1] 7478
uranus@uranus:~$ Loading simple Config module ...
Creating backend ...
ImportError: No module named engine
Launching a SCIM process with x11...
Loading simple Config module ...
Creating backend ...
ImportError: No module named engine
SCIM has exited abnormally.
##############################
scim & is the way to correct this problem,or ,you want more informations?
please tell me the basic reason of this problem.3Q
头像
Ur@nus
帖子: 622
注册时间: 2006-12-01 23:02
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#5

帖子 Ur@nus » 2008-06-30 23:13

I can not use scim input method,what should I do !
the terminal shows as upstiras.
is there anybody give me some advises
回复

回到 “老旧版本支持”