当前时区为 UTC + 8 小时



发表新帖 回复这个主题  [ 2 篇帖子 ] 
作者 内容
1 楼 
 文章标题 : 手机拔号软件有吗?
帖子发表于 : 2007-01-19 21:58 
头像

注册: 2007-01-01 12:28
帖子: 72
送出感谢: 0 次
接收感谢: 0 次
现在我还差一个用motorola l6拔号的软件,然后就可以把全部个人的业务转移到ubuntu上了。谁知道有这种软件吗?还要手机与电脑同步的软件。


页首
 用户资料  
 
2 楼 
 文章标题 :
帖子发表于 : 2007-08-03 21:21 

注册: 2006-10-24 0:00
帖子: 32
送出感谢: 0 次
接收感谢: 0 次
I'm using L6.
I've lost my mpt disk,provided by Motorola, which runs only under Windows, and there's no way to download from the Motorola Website.
So I've been really mad about this for a long time.

Recently, I searched from google, and found moto4lin.
Now my L6 works well with moto4lin under ubuntu.

Under ubuntu , just type:

$sudo apt-get install moto4lin
password:

after the installation, connect your L6(power on) to your PC via usb. Then run the program:
$sudo moto4lin &

If you have any problem , search sourceforge.org for this project and read the documents.


页首
 用户资料  
 
显示帖子 :  排序  
发表新帖 回复这个主题  [ 2 篇帖子 ] 

当前时区为 UTC + 8 小时


在线用户

正在浏览此版面的用户:MSNbot Media 和 4 位游客


不能 在这个版面发表主题
不能 在这个版面回复主题
不能 在这个版面编辑帖子
不能 在这个版面删除帖子
不能 在这个版面提交附件

前往 :  
本站点为公益性站点,用于推广开源自由软件,由 DiaHosting VPSBudgetVM VPS 提供服务。
我们认为:软件应可免费取得,软件工具在各种语言环境下皆可使用,且不会有任何功能上的差异;
人们应有定制和修改软件的自由,且方式不受限制,只要他们自认为合适。

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
简体中文语系由 王笑宇 翻译