Minion 不能用阿

Totem,mplayer,sopcast,realplayer,bmp
回复
库页王
帖子: 166
注册时间: 2007-06-01 16:32
送出感谢: 0
接收感谢: 0

Minion 不能用阿

#1

帖子 库页王 » 2008-06-17 17:36

OK MPD 0.13.0
ACK [5@0] {} unknown command "GET"
ACK [5@0] {} unknown command "User-Agent:"
ACK [5@0] {} unknown command "Host:"
ACK [5@0] {} unknown command "Accept:"
ACK [5@0] {} unknown command "Accept-Language:"
ACK [5@0] {} unknown command "Accept-Charset:"
ACK [5@0] {} unknown command "Accept-Encoding:"
ACK [5@0] {} unknown command "Pragma:"
ACK [5@0] {} unknown command "Cache-Control:"
ACK [5@0] {} unknown command "Connection:"
OK

我开了apache看了下。mpd是好的
大侠给帮帮忙阿
头像
bocelli99
帖子: 525
注册时间: 2007-07-10 12:16
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#2

帖子 bocelli99 » 2008-06-17 21:47

minion支持FF3了?? :shock:
像一条秋天的道路:还未来得及扫干净,它又为干枯的树叶所覆盖。

The Kafka Project http://www.kafka.org
头像
bocelli99
帖子: 525
注册时间: 2007-07-10 12:16
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#3

帖子 bocelli99 » 2008-06-17 22:14

刚更新minion,支持FF3RC了
我的没问题,lz其他client能用吗,会不会是minion的设置错误?
像一条秋天的道路:还未来得及扫干净,它又为干枯的树叶所覆盖。

The Kafka Project http://www.kafka.org
库页王
帖子: 166
注册时间: 2007-06-01 16:32
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#4

帖子 库页王 » 2008-06-18 15:31

我firefox2 opera 都是這個問題阿
库页王
帖子: 166
注册时间: 2007-06-01 16:32
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#5

帖子 库页王 » 2008-06-19 22:14

已经解决了

Chris Seickel:
Minion is not actually a web page so you won't open it in that way. The
actual address for the main page is chrome://minion/content/minion.xul, but
the best way to open it is to use one of the choices in the Minion menu in
Firefox's menu bar or add the extra toolbar buttons provided. To add Minion
buttons to your toolbars, right click on a Firefox toolbar and select
customize, then drag and drop the buttons you want to the location you want.
回复

回到 “影音多媒体”