firefox not have the 2.0(64bit)?

包含64位CPU、PPC、龙芯等所有非i386芯片
回复
头像
gootoo
帖子: 51
注册时间: 2006-07-30 15:31
送出感谢: 0
接收感谢: 0

firefox not have the 2.0(64bit)?

#1

帖子 gootoo » 2006-11-24 14:23

if you have, pls let me know.
please leave the message.
Thank you!
HadesEnduos
帖子: 193
注册时间: 2005-12-27 14:05
来自: 中国
送出感谢: 0
接收感谢: 0
联系:

#2

帖子 HadesEnduos » 2006-11-30 8:25

yes.....just have firefox 1.5.0.8..............x86_64

but you can install firefox 2.0 i686 for your system...

goooooood luck.....
..::Outstanding people always stand out::..

AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+
Kinston DDR400 512MB SS * 2
ASUS A8V Deluxe Wireless Edition - VIA K8T800PRO
Dataland AIW 9800SE - ATI Technologies Inc R350 AH [Radeon 9800]
Jeremy
帖子: 224
注册时间: 2005-11-08 10:12
送出感谢: 0
接收感谢: 0

#3

帖子 Jeremy » 2006-12-02 4:40

i got firefox 2.0 for my amd64
why dont u get it?
回复

回到 “系统架构支持”